Tehnologie 

 

Centrul de Cercetare-Dezvoltare al Kia Motors dezvolta vehicule care ofera interactiune cu oamenii prin designul prietenos, preocupandu-se indeaproape de fiecare din cele 20,000 de componente care alcatuiesc produsul final.

Suspensia
Suspensia este dezvoltata pentru a reduce orice vibratie sau soc ce apare datorita suprafetei de rulare astfel incat sa ofere o calatorie confortabila. Astfel se va imbunatati manevrabilitatea si performantele autoturismului, acesta reactionand si raspunzand intocmai la cerintele soferului.

 

Directia
Directia este controlata in mod direct de sofer si actioneaza printr-un sistem de comunicare bidirectional intre sofer si vehicul. Astfel, sistemul retransmite soferului informatii precise despre drum in urma intentiilor acestuia de manevrare a vehiculului. Acest lucru permite vehiculului sa raspunda in mod promt la solicitarile soferului asigurand astfel o manevrare comoda si optima a acestuia.

 

Sistemul de franare
Energia cinetica furnizata de vehiculul in miscare este transformata in energie termica datorita frecarii in vederea reducerii vitezei vehiculului sau pentru oprire. Exista un numar tot mai mare de sisteme de franare conectate la sistemele electronice in vederea asigurarii unei sigurante sporite a acestora: ABS-ul (Anti-Lock Brake System) imbunatateste siguranta franarii in timp ce ESC-ul (Electronic Stability Control) asigura stabilitatea vehiculului.